szervizcsomagok

Szervizcsomagot keres? Segíthetünk?

Szív nélkül nincs élet, nincs energiaáramlás. Ugye mennyire egyértelmű, hogy vigyáz rá? És mikor cserélt utoljára olajat autója „szívében”? Az olaj és a szűrők cseréje elengedhetetlen az autók motorjának. Ráadásul egy jól szolgáló négykerekű szinte már családtagnak számít a mai világban. Ezért Ön felelősséggel is tartozik iránta, ezért ha lehet, vigyázzon rá.

Kérje segítségünket a helyes és az autójának legmegfelelőbb motorolaj, illetve olaj, üzemanyag és levegőszűrők kiválasztásában. Nagy szerviztapasztalattal rendelkező kollegáink segítenek Önnek az autótipusának a legmegfelelőbb szervízcsomagot kiválasztani. Nincs más dolga mint kitölteni a jobb oldalt található üzenetküldő kapcsolati űrlapot, megadni az elérhetőségét, az autójának pontos típusát és alvázszámát melyet a forgalmi engedélyben megtalál és kollegáink a legrövidebb határidővel felkeresik telefonon vagy emailben az autótipusának legjobban megfelelő szervizcsomag ajánlatával. Keressen minket bizalommal, cégünk már több mint 15 éves tapasztalattal a Toyota és Lexus tulajdonosok igényeinek kielégítésért.

Csomagküldés - Kiszállítás 24 órán belül!

Ügyfeleink részére kedvező áron biztosítjuk a kívánt alkatrészek futárszolgálattal történő szállítását Magyarország területén belül. Az általunk feladott csomagok gyorsan és biztonságban megérkeznek. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. 

Kérje ajánlatunk még ma!

Szeretnénk, ha úgy gondolná, „Igen, itt az ügyfelek tényleg nagyszerű kiszolgálásban részesülnek!” – és mindent meg is teszünk azért, hogy ez így legyen. Reméljük, hamarosan jelentkezik nálunk!

Kérje szervizcsomag ajánlatunkat telefonon a +36 1 281-1955 vagy a +36 30 238-7771 telefonszámon illetve üzenjen nekünk a lenti kapcsolati űrlapon keresztül.

[wpforms id="12070684"]