szervizcsomagok

Szervizcsomagot keres? Segíthetünk?

Szív nélkül nincs élet, nincs energiaáramlás. Ugye mennyire egyértelmű, hogy vigyáz rá? És mikor cserélt utoljára olajat autója „szívében”? Az olaj és a szűrők cseréje elengedhetetlen az autók motorjának. Ráadásul egy jól szolgáló négykerekű szinte már családtagnak számít a mai világban. Ezért Ön felelősséggel is tartozik iránta, ezért ha lehet, vigyázzon rá.

Kérje segítségünket a helyes és az autójának legmegfelelőbb motorolaj, illetve olaj, üzemanyag és levegőszűrők kiválasztásában. Nagy szerviztapasztalattal rendelkező kollegáink segítenek Önnek az autótipusának a legmegfelelőbb szervízcsomagot kiválasztani. Nincs más dolga mint kitölteni a jobb oldalt található üzenetküldő kapcsolati űrlapot, megadni az elérhetőségét, az autójának pontos típusát és alvázszámát melyet a forgalmi engedélyben megtalál és kollegáink a legrövidebb határidővel felkeresik telefonon vagy emailben az autótipusának legjobban megfelelő szervizcsomag ajánlatával. Keressen minket bizalommal, cégünk már több mint 15 éves tapasztalattal a Toyota és Lexus tulajdonosok igényeinek kielégítésért.

Csomagküldés - Kiszállítás 24 órán belül!

Ügyfeleink részére kedvező áron biztosítjuk a kívánt alkatrészek futárszolgálattal történő szállítását Magyarország területén belül. Az általunk feladott csomagok gyorsan és biztonságban megérkeznek. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. 

Kérje ajánlatunk még ma!

Szeretnénk, ha úgy gondolná, „Igen, itt az ügyfelek tényleg nagyszerű kiszolgálásban részesülnek!” – és mindent meg is teszünk azért, hogy ez így legyen. Reméljük, hamarosan jelentkezik nálunk!

Kérje szervizcsomag ajánlatunkat telefonon a +36 1 281-1955 vagy a +36 30 238-7771 telefonszámon illetve üzenjen nekünk a lenti kapcsolati űrlapon keresztül.

Kérjük adja meg email címét.
Kérjük adja meg telefonszámát amin el tudjuk érni.
Kérjük adja meg az autó pont típusát és évjáratát.
Kérjük adja meg az alvázszámot, ezt a forgalmi engedélyben megtalálja.
Kérjük adja meg üzenetét és kollegáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot.