toyota-alkatreszek-2

Alkatrészt keres? Segíthetünk?

Cégünk 2000-ben alakult, és azóta Toyota és Lexus személyautó és kisteherautó alkatrészek értékesítésével foglakozik. Forgalmazzuk az összes TOYOTA – IQ, Aygo, Yaris, Auris, Avensis, Camry, Celica, Prius, Urban Cruiser, RAV-4, Land Cruiser, Hiace, Hilux, Dyna, 4 Runner, Highlander, stb.- és LEXUS – IS200, IS220/250, RX300, RX400H, GS300, GS460, LS460, LS600 stb. – típusú gépkocsik alkatrészeit.

Bontott alkatrészeink elsősorban külföldi importból érkeznek, melyeket bevizsgálás után értékesítünk, és beszerelési garanciát adunk ezekre. Gyári új alkatrészeinket raktárról vagy külföldről szerezzük be rövid szállítási határidővel, hogy ügyfeleinket kedvezőbb áron és rövid várakozási idővel szolgálhassuk ki. Utángyártott új alkatrészeink nagy részét raktárkészleten tartjuk vagy a lehető legrövidebb időn belül, lehetőség szerint a rendelési napon meghozzuk ügyfeleinknek.

Csomagküldés - Kiszállítás 24 órán belül!

Ügyfeleink részére kedvező áron biztosítjuk a kívánt alkatrészek futárszolgálattal történő szállítását Magyarország területén belül. Az általunk feladott csomagok gyorsan és biztonságban megérkeznek. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. 

Kérje ajánlatunk még ma!

Szeretnénk, ha úgy gondolná, „Igen, itt az ügyfelek tényleg nagyszerű kiszolgálásban részesülnek!” – és mindent meg is teszünk azért, hogy ez így legyen. Reméljük, hamarosan jelentkezik nálunk!

Kérje ajánlatunkat telefonon a +36 1 281-1955 vagy a +36 (30) 238-7771 telefonszámon illetve üzenjen nekünk a lenti kapcsolati űrlapon keresztül.

[wpforms id="12070684"]