VW T3-asként is remekül helytáll a Toyota Hiace – Toyota hírek

Az Auto Motive Japan műhely alapesetben kempingautó-építéssel foglalkozik, de most előálltak egy igazi öszvérrel, a nyolcvanas évek farmotoros Volkswagen T3-asának a megjelenését adják a Toyota Hiace-nek. Az átalakítás során eredeti (utángyártott) első indexet használnak, az ügyfél pedig eldöntheti, hogy melyik fényszóró-konfigurációt kéri: szimpla kerek, dupla kerek vagy szögletes lámpák is vannak a választékban, ezeket utólag is lehet cserélgetni némi szerelés árán.

Arra is lehetőség van, hogy felár ellenében eredeti korabeli VW-színre fényezik át a karosszériát, az átalakítás fontos része még, hogy retró-mintás kárpittal látják el az üléseket. Alapáron egyszerűen csak fával burkolják a belső tér hátulját, annak kiépítését meghagyják az ügyfélnek, de kérhető berendezés is, ahogy tetősátrat is kínálnak.

Hirdetés

Vállalják ügyfélautók átépítését is, de új Toyota Hiace alapon is kínálnak Vanace-t, a benzines alapmodell ára 3,6 millió jen (10,3 millió Ft), a dízelmotoros változatért 4,2 millió jent (12 millió Ft) kérnek, a csúcsmodell a dízelmotoros összkerékhajtású változat 4,5 millió jenes (12,9 millió Ft) alapáron.

A cikk forrása: automotor.hu