A Toyotának vajból van a szíve

Mark Miller, egy floridai aszfaltozással foglalkozó vállalkozó még 2006-ban vásárolt munkásautónak egy Toyota Highlandert. Az autó ezek autón sokáig a férfi hű társa maradt, és közösen még az 1 millió mérföldes határt is átlépték, ám a sors ekkor közbeszólt.

Mark-and-Toyota-on-an-average-work-day-1-1000x750

Az Ian névre keresztelt hurrikán ugyanis nagy erővel csapott le Floridára még 2022 szeptemberében, a viharban pedig Miller millió mérföldes Highlanderje is elpusztult. A helyi Toyota kereskedés azonban halott a történtekről, és egy találkozóra hívta a férfit.

Az esemény előtt Miller felesége még azzal viccelődött, biztos megint egy hűtőtáskát kapnak ajándékba, mint mikor Highlanderjük átlépte az 500 ezer mérföldet. Végül a kereskedés vezetői egy vadi új, 2023-as Highlanderrel ajándékozták meg Millert.

983A0528 CurrentMediaCo Toyota-1000x667

„A tény, hogy 16 éven keresztül hajtottad a (nálunk vásárolt) Toyotád, és több mint 1 millió mérföldet tettél bele, miközben mindig hozzánk hordtad szervizbe, valószínűleg a valaha volt leghűségesebb vevőnkké tesz.” – mondta a kereskedés tulajdonosa, Richard Germain, mielőtt átadta az új autó kulcsait Millernek.

Forrás: motor1.com

A cikk forrása: totalcar.hu