A Corollából is érkezik durva sportváltozat

A Toyotának szinte mindenkit sikerült megszólítani a Yarisszal: 21 évvel az első generáció győzelme után a negyedik is megnyerte az európai Év autója díjat, az eladásai is jól alakulnak, a GR változatot pedig az autórajongók/újságírók magasztalják az égig. Bár a Corolla is jól fogy, valódi sportváltozat eddig még nem készült belőle, de nem kell félni, a japánok már jóideje megkezdték a beetetést: lesz Corolla GR.

Néhány hónapja, egy másik Corolla reklámjára kapta fel a fejét a figyelmes közönség: a háttérben, néhány konténer árnyékában tűnt fel egy fekete-piros álcázást viselő Corolla, ráadásul a konténer felirata sem csak halandzsa volt: NA (Észak-Amerika) G16 (a GR Yaris G16E-GTS motorkódja) GR Four (a Yaris összkerékhajtása); de a belső fotókon is ki lehetett szúrni rejtett üzeneteket: a műszerfal G:16-ot, a központi kijelzőn futó navigáció GR Four nevű utcát mutat, a klímapanelen pedig a kettes és a nyolcvanhatos szám látszik, ami a GR Yaris teljesítményére, 286 lóerőre utal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Toyota USA (@toyotausa) által megosztott bejegyzés

Ezt fejelték meg most egy újabb klippel: a Toyota USA Instagramján közzétett reklámfilm alapvetően a GR86-nak van szentelve, a kanyargós hegyi utakon siető kupék snittjei között azonban felvillan a már ismerős, álcázott Corolla, de a videó már azt is igazolni látszik, hogy manuális váltóval is kínálni fogják az autót. A GR Corolla elvileg még idén debütál, de egyes hírek szerint a koronavírus miatt csúszhat a bemutató.

Valami ilyesmire lehet számítani:

A cikk forrása: totalcar.hu